Børnebyvandring i København

Halloween-byvandring lørdag d. 31. oktober kl. 11

Byvandring for børn og voksne på dagen for Halloween – lørdag d. 31. oktober kl. 11.

Natten til den første november er særlig, fordi de levendes og de dødes verdener kommer tættere på hinanden. Hør hvad Halloween er for en højtid og hør hvorfor det er denne nat det spøger. De værste spøgerier foregår som regel steder, hvor voldsomme hændelser har foregået. Se hvor det (måske) spøger mest i området mellem Nyboder og Classens have, inden du skal ud i mørket og tigge slik.

Mødested og tid: Udenfor Nyboder skoleKl. 11
Varighed: ca. 1 time – turen ender i den smukke lille park: Classens Have
Pris: 25 kr. for børn og 50 kr. for voksne

OBS: Til dette arrangement skal man tilmelde sig på tlf.: 24 82 26 29 – enten ring eller skriv en SMS.
Tilmelding skyldes at hvert barn får et kort over turen og en lille slikpose.
Mere OBS: Det er barske sager om død og pinsler (det er ikke et fredeligt område, vi skal igennem historisk set). Derfor skal barnet være i følge med en voksen. (og tro mig – den voksne skal nok også få noget ud af det)

Aldersgrænse: 8 år – og det er vejledende! Hvis man har et barn på 7, der er totalt til historie og gru og man som forældre vurderer det nok skal gå, så afviser jeg ikke i indgangen.
Man skal bare være med på, at det er voldsomme og sande historier. F.eks. er der en historie om en parteret kvinde i Kastellets voldgrav, jeg selv finder foruroligende…

Og hvad så bagefter?: Vi ender i Classens Have tæt ved skolen på Kastelsvej. Langelinieskolen (som er slået sammen med døveskolen på Kastelsvej) er blevet en rettighedsskole og har samarbejde med UNICEF. Derfor er der loppemarked fra kl. 12-15 og overskuddet går til undervisningsarbejde af flygtningebørn nær konfliktzoner. Der vil det være muligt at gøre et godt loppefund og samtidigt støtte en god sag.
Jeg vil støtte med 5 kr. for hver deltager på byvandringen, så selvom man ikke har tid, så støtter man helt automatisk UNICEF arbejdet.

Vel mødt til død, pinsel og atter død……